Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Canal Avisos SQV a Telegram

Les persones que s’hi subscriguin rebran als seus mòbils informació de servei sobre l’actualitat de Sant Quirze


Canal Avisos SQV a Telegram

L’Ajuntament obre el canal Avisos SQV a l’aplicació gratuïta de missatgeria instantània Telegram, amb la voluntat d’oferir informació de valor i servei a la ciutadania de Sant Quirze.

El veïnat que ja disposi de l’aplicació s’hi pot subscriure en el següent enllaç t.me/avisosSQV o bé pot fer la cerca del canal ‘Avisos SQV’. Qui no conegui l’app ha de saber que es tracta d’una plataforma gratuïta de missatgeria instantània molt senzilla i intuïtiva, tipus WhatsApp, que cal instal·lar al mòbil i que es pot descarregar des dels següents enllaços: iOS i Android.

Atesa la situació d’emergència sanitària a causa del coronavirus COVID-19 i l’actualitat canviant, l’Ajuntament ha considerat adient engegar aquesta nova via de comunicació directa i immediata, amb l’objectiu que la població disposi d’informació oficial i actualitzada sobre la gestió de la crisi i les mesures de prevenció al municipi.

El flux de dades en aquest canal és unidireccional i no s'hi poden establir converses, si bé l’Ajuntament recorda als veïns i veïnes que poden fer arribar al consistori dubtes, queixes, consultes o suggeriments per diverses vies:

93.721.68.00
oac@santquirzevalles.cat
https://www.facebook.com/santquirzevalles
https://twitter.com/ajsantquirze
https://www.instagram.com/ajsantquirze