Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Ajuntament fa arribar 530 menús als infants que gaudeixen de beques menjador

La mesura s'ha dut a terme de forma urgent mentre es concreta que les persones afectades rebran una targeta moneder per part del Consell Comarcal


L'Ajuntament fa arribar 530 menús als infants que gaudeixen de beques menjador

L’Ajuntament està distribuint avui un total de 530 menús per als infants que fins ara gaudien de beques menjador. Un repartiment que està duent a terme el servei de Benestar Social tant al nucli urbà com a Les Fonts. Aquests darrers s’han repartit des del centre cívic de Torre Julià de forma esglaonada i seguint els protocols de prevenció. En el cas del nucli urbà, les persones afectades es desplacen també de forma esglaonada i controlada a la seu central de l'Ajuntament, per recollir els menús. Els menús, que ha fet una establiment local, són diversos i preveuen cobrir una setmana d'àpats.

Aquesta mesura s’ha organitzat per donar una resposta immediata a les famílies afectades. Val a dir, que aquest mateix matí s’ha fet pública la concreció de les ajudes previstes pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, en relació al manteniment d’aquestes beques. Els departaments d’Educació i TASF han determinat un circuit per fer arribar les beques a les famílies en format de targeta moneder, que es carregarà amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. Aquestes ajudes també seran per als menors usuaris/es dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat. En total, 140.000 targetes per a infants i 20.000 per a aquests menors. 
La mesura ha estat possible gràcies a un acord amb La Caixa. Aquesta tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per a malalties emergents amb motiu de l’impacte del COVID-19.