Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El servei d’atenció a les dones de l’Ajuntament continua en actiu aquests dies

El confinament pot augmentar els casos de violències masclistes


El servei d’atenció a les dones de l’Ajuntament continua en actiu aquests dies

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès continua prestant aquests dies el Servei d’atenció a les dones, amb atenció telefònica i per correu electrònic. L’estat de confinament derivat de la situació d’emergència sanitària pel COVID-19 provoca un impacte clar en les dones en situació de violències masclistes així com als seus fills i filles, especialment aquelles que pateixen situacions de risc. Una situació excepcional de confinament, on la convivència és permanent i forçosa i la mobilitat reduïda o nul·la pot afavorir les situacions de violència, amb l’agreujant de la dificultat per a la víctima de no poder trobar suport de familiars, professionals, i altres recursos.

És per tot això que el servei SIAD de Sant Quirze del Vallès continua en actiu. A continuació detallem tots els recursos que podeu emprar en cas de viure aquesta situació o conèixer una família que l’està patint:
  • Atencions telefòniques i informació Espai Maria Mercè Marçal. sumemXlaigualtat@santquirzevalles.cat. 937216800, extensió 5228
  • Emergències 112.
  • Així mateix, tingueu present el telèfon 900 900 120, un servei gratuït i confidencial que funciona les 24 hores i els 365 dies de l’any.  
IMPORTANT: El 016 no deixa cap tipus de rastre i us adreça al 900 900 120. Si tens coneixement d’alguna dona que estigui en situació de violència masclista, passa-ho amb la màxima prudència, discreció i cura.