Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Propostes culturals per als propers dies

Anar al teatre, visitar museus del món o gaudir de concerts... tot en línia i des de casa, per superar aquests dies difícils!


Propostes culturals per als propers dies

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, davant de la situació de confinament provocada per la situació d'emergència per Coronavirus, us recomana una sèrie d'iniciatives culturals per fer des de casa.

 
Tours virtuals per museus del món
Visitar alguns dels museus més famosos del món, com el British Museum de Londres, o el Van Gogh Museum d’Amsterdam ara és possible sense moure’s de casa. En aquest enllaç trobareu tota la informació per viatjar a aquests espais de cultura i història, tot respectant el confinament.
 
Festivals de música per Instagram
La música és, sens dubte, una de les grans aliades aquests dies per mantenir la calma, desconnectar, fer exercici... Si, a més, es tracta de festivals, la diversió està servida. Aquests dies podeu gaudir del @Cuarentenafest, @mantitafest, o el @yomequedoencasafestival (caps de setmana). També podeu fer un volt pel @festivalesperanzah
 
Veure documentals i pel·lícules amb el carnet de la biblioteca
Aquests dies us ho explicàvem, i ara us ho tornem a recordar... Malgrat l’equipament està tancat, us podeu descarregar documentals i pel·lícules amb el carnet de la Biblioteca. Més detalls, aquí.
També podeu seguir @llibretersacasa, tant per Instagram com per Twitter, i deixeu-vos aconsellar!
 
Poesia recitada
Per als amants de la poesia, a Instagram podeu trobar @Poesiaentusofa i a Twitter, poetadguardia
 
Teatre
El Teatre Lliure ofereix obres de teatre de temporades passades mitjançant el seu canal de Youtube. 
També trobareu ofertes a Viu el Teatre!
 
Revistes gratuïtes durant un mes
En aquest enllaç trobareu tot tipus de revistes per descarregar-vos de manera gratuïta. Això sí, recordeu cancel·lar després la subscripció. 
 
Òpera
The Metropolitan Opera de Nova York proporciona sessions d’òpera amb el nom “Nightly Met Opera Stream”. Pengen els enllaços a les històries d’instagram al seu perfil @metopera.
D’altra banda, el Liceu arriba a les vostres llars per oferir-vos diverses actuacions. Aquí teniu l’enllaç. 
 
Propostes per infants
Els més petits i petites de la casa trobaran pel·lícules infantils amb Pack màgic, aquí. També podreu gaudir d’espectacles amb Viu el Teatre!
 
Participa!
Malgrat la tramitació està aturada, podeu aprofitar aquests dies per pensar en una proposta per al cartell de Festa Major. Idees perquè la vostra imatge es vegi arreu del poble al setembre?! Som-hi!