Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze comptabilitza 4 persones mortes per Coronavirus, 20 ingressades i 50 de confinades

L’Ajuntament insisteix en la importància de quedar-se a casa per tallar la cadena de transmissió del virus


Sant Quirze comptabilitza 4 persones mortes per Coronavirus, 20 ingressades i 50 de confinades

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès té coneixement que han mort 4 persones residents a Sant Quirze del Vallès a conseqüència del COVID-19. A més a més, també ha arribat informació al Consistori que hi ha una vintena de persones ingressades a hospitals de la comarca amb diferent diagnòstic i una cinquantena es troben confinades als seus domicilis amb la malaltia confirmada. Aquestes dades han estat rebudes al llarg d'aquest cap de setmana gràcies a la informació facilitada pels veïns i veïnes a través de diversos canals, tot i que les autoritats sanitàries no han donat a conèixer les dades de persones afectades per Coronavirus al municipi.

 
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès lamenta la pèrdua d'aquestes 4 persones i desitja que les persones infectades es puguin recuperar el més aviat possible d'aquesta infecció que afecta a nivell mundial. L'Ajuntament recorda que per tal d'evitar la propagació del Coronavirus cal que la ciutadania es quedi a casa i només surti per causes imprescindibles com anar a comprar productes bàsics o visitar persones dependents.

Cal la col·laboració de tots els veïns i veïnes per tal d'evitar al màxim els contagis. També és molt important seguir totes les mesures de precaució, en cas de treballar o haver de sortir per motius indispensables. Podeu trobar tota la informació d’interès sobre el COVID19 al següent enllaç.