Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

L'empresa municipal d'habitatge COMU arribarà a acords individuals amb les persones llogateres del parc municipal

Les gestions es faran en casos en què la situació d'emergència hagi afectat la situació laboral d'aquests col·lectius i no puguin fer front a les rendes de lloguer


L'empresa municipal d'habitatge COMU arribarà a acords individuals amb les persones llogateres del parc municipal

En el marc de l’alerta i l’emergència sanitària que s’està produint, i davant els canvis en la situació laboral i, per tant, econòmica d’algunes de les unitats de convivència del parc d’habitatge públic de lloguer de Sant Quirze del Vallès, l’empresa municipal d’habitatge COMU ha decidit arribar a acords individuals amb les persones llogateres del parc municipal. Unes gestions que es faran en casos en què aquests col·lectius no puguin fer front a les rendes de lloguer i a l’espera de l’arribada de mesures de suport de les administracions estatals i autonòmiques, vinculades al pagament de les rendes de lloguer als municipis.
En aquest sentit, aquest matí COMU ha comunicat el següent:

-    Totes les persones llogateres que puguin preveure que arran dels canvis que han patit a la seva situació laboral no podran fer front, total o parcialment, a la renda de lloguer s’han de posar en contacte amb COMU el correu electrònic que se’ls ha fet arribar aquest mateix matí i argumentant  els motius. Aquests motius s’hauran de poder justificar documentalment en el moment en què es requereixi.

-    Una vegada comunicada aquesta situació s’arribarà a un acord individual amb l’objectiu de facilitar l’economia domèstica de les unitats de convivència durant aquest període.