Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Nou repartiment per garantir les beques menjador

Avui s’han lliurat un total de 720 menús a famílies amb infants beneficiaris de les beques menjador i a persones vulnerables que no poden sortir al carrer


Nou repartiment per garantir les beques menjador

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha realitzat al llarg d’aquest matí el repartiment de 720 menús per garantir les beques menjador als i les infants que les tenen atorgades. Aquest repartiment ha estat coordinat pel servei de Benestar Social i s’ha dut a terme a l’edifici central de l’Ajuntament i al Centre Cívic Torre Julià de Les Fonts. Els departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat van acordar fer arribar les beques a les famílies en format de targeta moneder, que es carregarà amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. L’endarreriment en el lliurament de les targetes ha fet que l’Ajuntament encarregués l’elaboració d’aquests menús per garantir els àpats als infants que les tenen concedides. Properament, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les famílies beneficiàries de les beques menjador per dur a terme el repartiment de les targetes moneder i complementarà aquests ajuts amb el lliurament d’una peça de fruita per infant al dia que serà subministrada per fruiteries del municipi.

D’altra banda, el voluntariat de les xarxes de suport de Sant Quirze i Les Fonts s’encarregarà de fer arribar menús a persones vulnerables del municipi que per la seva situació no és recomanable que surtin de la seva llar. Aquests àpats es repartiran a partir de demà dijous.