Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal d’Adults manté la formació gràcies a les noves tecnologies

Les classes en línia i altres canals telemàtics permeten l’alumnat continuar amb els seus respectius programes


L’Escola Municipal d’Adults manté la formació gràcies a les noves tecnologies

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera continua mantenint la formació i el contacte amb el seu alumnat. Malgrat el confinament, la voluntat del professorat ha estat mantenir aquesta activitat, un fet que ha estat possible gràcies a les noves tecnologies. Segons la seva directora, Yolanda Corral, “l’aprenentatge està sent vertiginós, a més, ens interessa donar suport i acompanyament als nostres estudiants, saber com es troben, si necessiten alguna cosa o, simplement, que sàpiguen que hi som”. Per aquest motiu, l’escola fa servir diversos canals, com el correu electrònic, videoconferències, whatsapps i, finalment,  trucades per a aquells que no disposen de connexió a la xarxa.

Cal remarcar també que l’escola ha creat aules en línia per a aquells/es joves que s’hauran de presentar a proves d’accés. L’objectiu és que mantinguin el nivell assolit durant el curs. 
Una altra de les formacions que continuen en marxa, malgrat el confinament, és el programa GPS. El seguiment i l’orientació es fan de forma telemàtica.