Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ràdio Sant Quirze es reinventa amb el confinament

Els col•laboradors i col•laboradores del mitjà santquirznec realitzen un programa coral des de casa i en preparen més mentre duri aquesta situació excepcional


Ràdio Sant Quirze es reinventa amb el confinament

Els col•laboradors i col•laboradores de Ràdio Sant Quirze membres de l'entitat Amics de la Ràdio van realitzar un programa coral especial cadascú des de casa seva. Les noves tecnologies van permetre la reunió virtual dels i les participants al programa, que es va emetre el passat dimarts 24 de març a les 18 hores i que podeu escoltar al següent enllaç. Els i les 7 participants, capitanejats per Moisès Bruch, van poder compartir amb l'audiència reflexions i punts de vista sobre com estan vivint aquest moment convuls en què cal quedar-se a casa per evitar la propagació del COVID19. La iniciativa va ser un èxit i properament podrem gaudir a Ràdio Sant Quirze de noves edicions d'aquest programa realitzat per una bona part dels col•laboradors i col•laboradores del mitjà local.

Altres espais de Ràdio Sant Quirze com La Llista Negra, presentat per Jordi Vidal, va emetre un especial de dues hores de durada amb una sessió especial de música negra per fer passar millor el confinament. El passat dilluns 23 de març vam poder seguir un nou capítol de El Racó dels Somnis de Lluís Pavón. De la mateixa manera, l'espai que presenta Kim Mullor dedicat al gènere rock, En el nom del rock, va poder realitzar una nova edició del programa per al gaudi de l'audiència. Per la seva banda, qui no falta a la cita setmanal amb l'audiència és el programa adreçat als infants i al públic familiar La Moixiganga. Moisès Bruch i els seus col•laboradors i col•laboradores ens continuen entretenint amb els seus contes, seccions, cançons i amb alguna que altra sorpresa.

Freaks and Beats

La primera setmana de confinament vam poder gaudir de l'última emissió del programa Freaks and Beats. Els membres del programa Pau Aguilar, Pau Sabés, Magí Barneda i Nestor Sard estan buscant la manera de seguir-nos apropant la cultura audiovisual al sofà de casa. Analitzen i disseccionen videojocs, pel•lícules i sèries que han gaudit o que encara no s'han estrenat sempre des del seu particular punt de vista i humor. De moment, podeu gaudir dels programes emesos a www.radiosantquirze.cat i és que la revista Time Out ha destacat el programa com un dels deu millor podcasts que es realitzen a la demarcació de Barcelona. Llegiu l'article al següent enllaç.

Com escoltar Ràdio Sant Quirze?
La millor manera per escoltar Ràdio Sant Quirze és a través del web www.radiosantquirze.cat. També ho podeu fer a través de l'aplicació per a dispositius mòbils que trobareu tant per Android com per IOS. Les freqüència per escoltar l'emissora santquirzenca per la FM és el dial 90.9.

Fotografia: Els Amics de Ràdio Sant Quirze a la Pastisseria Mix durant el programa especial realitzat el passat 13 de febrer de 2020 per celebrar el Dia Internacional de la Ràdio.