Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament inicia la neteja viària i a les residències amb viricides

La pràctica s’està duent a terme a diversos punts del municipi i especialment a les zones més sensibles i de major freqüència de pas


L’Ajuntament inicia la neteja viària i a les residències amb viricides

L’Ajuntament va iniciar ahir al vespre les tasques de neteja viària amb plaguicides. L’empresa BCN Plagas, contractada per l’Ajuntament i habitual en el control de plagues al municipi, va començar ahir al vespre aquesta actuació a la Residència Assís. Un protocol que seguidament es va estendre a la resta de residències del municipi, així com als voltants de les zones més sensibles i on es dóna una major freqüència de pas: parades d’autobús, accessos a farmàcies, comerços d’alimentació, centre d’atenció primària, Policia Local, etc.  També s’aplicarà als espais per a gossos.

El viricida que s’utilitza és el glutaraldehid i es fa mitjançant una pulverització, de manera que la desinfecció sigui total. Recordem que a aquesta actuació s’hi suma una tasca de neteja amb productes desinfectants dels contenidors del municipi. Aquesta darrera acció la duu a terme l’empresa FCC, encarregada de la neteja viària i recollida de residus. En aquest cas s’utilitza diòxid de clor barrejat amb una alta pressió d’aigua, de manera que s’augmenten els nivells de desinfecció habituals i es mantenen els contenidors en millors condicions per fer front al coronavirus.
Ambdues actuacions es mantindran de manera periòdica, fins que la situació provocada per la crisi sanitària mundial finalitzi.