Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Sant Quirze registra fins avui 72 casos positius per coronavirus

Al Vallès Occidental el total de casos positius en aquests moments és de 2191


Sant Quirze registra fins avui 72 casos positius per coronavirus

A data d’avui, són 72 les persones de Sant Quirze del Vallès que han donat positiu en la prova del Coronavirus, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat a l’Ajuntament. Aquesta xifra se suma al total de la comarca, el Vallès Occidental, on a data d’avui s’han donat un total de 2191 positius en Coronavirus.

El Departament de Salut informa al seu web que en les últimes hores (diumenge nit) s’han confirmat 1.131 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 16.157. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 1.410 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.512 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 2.600 són professionals sanitaris.

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 560 positius de coronavirus SARS-CoV-2. Del nombre total de casos, 152 són professionals sanitaris. 62 persones han mort amb la Covid-19.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 4.125 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19, 173 de les quals en el brot d’Igualada. ccidental, on actualment han donat positiu un total de 123 persones.

Les dades per municipis, comarques i genèriques de Catalunya es poden seguir en aquest enllaç.

Stop Covid19 Cat
Recordem que la Generalitat ha posat en marxa una aplicació per fer un seguiment dels símptomes. Es tracta de l’Stop Covid19 Cat. Es pot descarregar tant per a Android com per a Iphone i permet controlar l’evolució del virus i donar indicacions i consells a seguir. El sistema sanitari farà una vigilància de cada cas, mitjançant l’aplicació, i permetrà si és necessari, activar els serveis d’emergències.