Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

El servei a l’Ocupació de Sant Quirze assessora telemàticament sobre els tràmits laborals relacionats amb aquesta crisi

La Generalitat ha habilitat un nou canal telefònic per atendre consultes


El servei a l’Ocupació de Sant Quirze assessora telemàticament sobre els tràmits laborals relacionats amb aquesta crisi

El servei a l’Ocupació de l’Ajuntament informa les persones interessades sobre els tràmits a seguir en cas de veure’s afectat per un ERTO, o trobar-se a l’atur per finalització de contracte.
El servei, que treballa de forma telemàtica, es troba disponible al correu electrònic ocupacio@santquirzevalles.cat, i al telèfon 671640216, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. És per aquests canals que treballen per assessorar i també per donar d’alta a la borsa de treball les persones residents al municipi que es trobin a la recerca de feina. També ofereixen orientacions laborals telemàticament.
Les persones afectades per la crisi sanitària a nivell laboral hauran de realitzar els tràmits de manera telemàtica. La Generalitat ha posat en marxa un nou telèfon gratuït d’atenció: 900800046, on una xarxa de més de 500 professionals atenen consultes com ara: com donar d’alta una demanda d’ocupació, consultes de la Renda Garantida de Ciutadania, i tràmits i consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball.

Trobareu mes detalls sobre les novetats i els tràmits d’ocupació en aquest enllaç.
En la infografia relacionada en aquesta notícia també trobareu més informació.