Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze comptabilitza 10 noves morts per COVID-19

Els positius per Coronavirus al poble sumen un total de 71 segons el mapa del Sistema de Salut de Catalunya


Sant Quirze comptabilitza 10 noves morts per COVID-19

Una desena de persones van perdre la vida ahir a Sant Quirze a causa del COVID19, un virus que ja afecta fins a una setantena de veïns i veïnes del municipi i que està tenint una incidència important en la residència Assís, on s'agrupen persones altament vulnerables. Fins al moment s'han comptabilitzat 14 morts al poble per aquesta causa. L'Ajuntament vol donar el seu més sentit condol a les famílies i amics de les persones que han traspassat,  ja que el protocol establert per evitar la propagació de la malaltia, que impedeix el comiat presencial, fa que moltes famílies visquin una situació dura i difícil.

Per donar una resposta a aquest moment tan delicat i dolorós, podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Salut, al correu electrònic salut@santquirzevalles.cat.  Per altra banda, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix acompanyament emocional gratuït al telèfon 900.293.534, i el Col·legi de Psicologia de Catalunya també facilita atenció mitjançant el 649.756.713, dos altres punts de contacte que poden ajudar a superar aquesta situació a la comunitat.

Suport a la ciutadania
L'Ajuntament  vol posar-se al costat de les famílies que necessitin qualsevol tipus de recurs i ja està treballant per centralitzar les gestions a través d'una oficina d'atenció per al Covid a Sant Quirze, que es posarà en funcionament aquesta setmana.