Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

S'incrementa el nombre de vehicles del Servei d’atenció domiciliària del CAP Sant Quirze

Ajuntament i CAP estableixen nous operatius per fer front a les necessitats de la ciutadania


S'incrementa el nombre de vehicles del Servei d’atenció domiciliària del CAP Sant Quirze

L’Ajuntament i el Centre d’Atenció Primària de Sant Quirze del Vallès estan en permanent contacte per tal d’atendre de forma més eficaç al conjunt del veïnat en aquesta situació excepcional provocada per l’emergència per COVID-19 tot optimitzant els recursos disponibles. Per tal de fer front a l’increment de les necessitats en l’atenció domiciliària dels usuaris i usuàries del CAP Sant Quirze, el consistori ha cedit dos cotxes de la flota municipal per tal que els equips mèdics puguin realitzar més desplaçaments al dia i incrementar així el nombre d'atencions . En aquests moments hi ha 4 vehicles a disposició del centre santquirzenc. L’Ajuntament està en contacte amb empreses concessionàries per tal de poder incorporar més al servei d’atenció domiciliària del centre de salut santquirzenc.

Per altra banda, CAP i Ajuntament també han elaborat un operatiu per tal de fer arribar a les persones que pateixen patologies cròniques la medicació especial que els preparen des dels centres hospitalaris de la comarca per evitar així els seus desplaçaments però puguin mantenir les seves pautes mèdiques. L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès també ha intensificat al llarg d’aquests dies el contacte amb les residències de gent gran del municipi per oferir-los suport i recursos per a l’atenció dels seus usuaris i usuàries. 

Renovació dels plans de medicació
Recordem que podeu renovar els plans de medicació caducats de forma àgil i sense desplaçaments al CAP. Quan calgui anar a buscar els medicaments habituals o el Pla de medicació hagi caducat, el pacient podrà anar a la farmacia directament amb la seva Targeta Sanitària. Trobareu més informació al següent enllaç.