Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Gestió de la medicació del servei de Farmàcia de l’Hospital de Terrassa

Les persones usuàries del servei cal que el contactin telefònicament per gestionar la dispensació de medicació


Gestió de la medicació del servei de Farmàcia de l’Hospital de Terrassa

Les persones que mantenen un tractament de medicació regular gestionat des del servei de Farmàcia de l’Hospital de Terrassa, no caldrà que es desplacin al centre. Les persones afectades han de trucar al servei, al 937314034, per fer la demanda de la medicació prescrita. Els espessants s’enviaran via voluntariat els dijous. La resta de medicaments s’han de validar prèviament pel metge o farmacèutic de l’hospital. En cas que s’hagi de continuar amb el tractament, se’ls indicarà on podran anar a buscar la medicació o si se’ls pot enviar.

Medicació hospitalària de dispensació ambulatòria
Pel que fa a aquest tipus de medicació, aquesta s’ha de validar prèviament pel metge o farmacèutic de l’hospital. En cas que s’hagi de continuar el tractament, des del servei de farmacia de l’Hospital de Terrassa es trucarà al pacient i se li indicarà a la farmacia on li enviaran el tractament. En el cas de Sant Quirze, será l’Oliveras: c. Pintor Vila Puig, 87. 93.721.39.33.
 
Hospital Parc Taulí
Aquest hospital ha fet arribar la medicació als pacients mitjançant la Policia Local. Ha enviat un document amb les dels pacients als alcalces i alcaldesses de la comarca i la Policia Local ha anat a buscar els medicaments a la farmaciola del centre i els ha portat a casa dels pacients.