Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L’Ajuntament distribueix més menús per a les famílies beneficiàries de beques menjador

Avui també es distribueixen un total de 139 les targetes moneder


L’Ajuntament distribueix més menús per a les famílies beneficiàries de beques menjador

L’Ajuntament està duent a terme aquest matí un nou lliurament de menús per garantir les beques menjador als i les infants que les tenen atorgades. En total, 675 menús coordinats pel servei de Benestar Social i que s’estan lliurant tant a l’edifici central de l’Ajuntament com al centre cívic de Torre Julià, a Les Fonts. 

Aquesta és la tercera distribució que duu a terme l’Ajuntament, sumant-se a la del passat 25 de març amb 720 menús i el 18 de març, amb 530 menús més. 
Els menús, elaborats per un establiment local, contemplen una dieta equilibrada, variada i adaptada a tots els dies de la setmana. 
 
Targetes moneder
A la distribució dels menús avui se suma la de les targetes moneder, que ahir van arribar a l’Ajuntament. En total, 139 suports gestionats pel departament d’Educació de la Generalitat i carregats amb l’import corresponent als dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats. Atès que ja s’ha anunciat que el tancament es perllongarà, aquestes targetes es recarregaran automàticament.
Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes d’alimentació en qualsevol establiment d’alimentació. 
Donat que les targetes no cobreixen el període escolar no lectiu (Setmana Santa),  la distribució de menús feta avui per l’Ajuntament pot compensar aquest període festiu. 
Així mateix, els infants beneficiaris dels ajuts municipals de menjador rebran avui també la prestació econòmica corresponent.