Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

La companyia d’aigües CASSA adopta mecanismes per ajudar les PIMES i les persones autònomes

Es congelaran les factures durant l’estat d’alarma i es finançaran posteriorment sense interessos


La companyia d’aigües CASSA adopta mecanismes per ajudar les PIMES i les persones autònomes

La companyia d’aigües CASSA ha decidit establir mecanismes que ajudin a fer front a aquesta situació excepcional que s’està patint arreu. La companyia, que així ho ha comunicat a l’Ajuntament, ha decidit posar en marxa una iniciativa adreçada a les petites i mitjanes empreses i als treballadors/es autònoms. L’ajuda contempla dues línies d’actuació. D’una banda, la congelació de les factures emeses mentre sigui vigent l’estat d’alarma; i de l’altra, l’establiment d’un pla personalitzat de finançament de les esmentades factures, sense interessos, una vegada finalitzi l’estat d’alarma i fins a un màxim de sis mesos.

Entre els requisits per sol·licitar aquestes ajudes, cal que les petites i mitjanes empreses ocupin a menys de 50 persones i el seu volum anual de negoci no superi els 8M€. 
Per acreditar la pertinença a un dels col·lectius destinataris de l’ajuda s’ha d'enviar un correu electrònic a: ajudapimes@cassa.es .
 
CASSA posa a disposició de les persones interessades un servei d’atenció telefònica exclusiu (laborables, de 8 a 15 h): 680 595 332.
 
Durant la vigència de l’atorgament de l’ajuda, si així ho considera necessari, la companyia es reservarà el dret a demanar informació addicional per verificar el contingut de les declaracions responsables relatives a PIMES.
 
Una vegada rebuda la petició i documentació que acrediti la pertinença, només s’entendrà atorgada l’ajuda si CASSA en aquest sentit ho notifica expressament a l’adreça de correu electrònic que s’hagi facilitat.