Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

L’Ajuntament determina un preu màxim per als serveis bàsics d’enterrament i incineració

Els preus que s'estableixen per un servei bàsic per incineració oscil·len entre 2.100 € i 2.200 € i els d’enterrament tenen un cost de 2.000€


L’Ajuntament determina un preu màxim per als serveis bàsics d’enterrament i incineració

A causa del considerable increment de defuncions produïdes a Catalunya per la pandèmia de COVID-19, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha declarat els serveis funeraris com a serveis de prestació forçosa. En el decret aprovat el passat divendres 3 d’abril, es determinen uns preus màxims dels serveis funeraris establerts per la concessionària del servei, Funerària Montserrat Truyols, S.A.

Els preus que s'estableixen per un servei bàsic per incineració oscil•len entre 2.100 € i 2.200 € depenent del crematori que s’utilitzi, ja sigui el crematori de Roques Blanques o el crematori de Terrassa, de manera respectiva. Aquest preu inclou: fèretre, feines  de dipòsit, certificats i tràmits al jutjat, recollida, trasllat i estada al dipòsit, trasllat al crematori, incineració i urna. En cas d’enterrament, la funerària estableix un servei bàsic per un cost de 2.000 € en cas que disposin de drets funeraris de concessió d’un nínxol del cementiri municipal. Si no disposen de drets de concessió d’un nínxol, a aquest import se li ha d’afegir la taxa dels drets establerta.