Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La Generalitat obre una convocatòria d’ajuts per a personal autònom

El termini de presentació de sol·licituds és del 6 d’abril al 5 de maig


La Generalitat obre una convocatòria d’ajuts per a personal autònom
La conselleria de Treball, Afers Socials i Família ha aprovat una convocatòria d'ajuts, en forma de prestació econòmica única de fins a 2.000 euros, per a les persones físiques que siguin treballadores autònomes, per a la compensació de pèrdues econòmiques a conseqüència de la COVID-19.
 
Les persones sol·licitants han de tenir domicili fiscal en un municipi de Catalunya i figurar entre les activitats de les quals s’ha decretat el tancament durant l’estat d’alarma. També, hauran d’acreditar una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació a conseqüència dels efectes del coronavirus en la seva activitat econòmica i la manca de fons alternatives d'ingressos.
 
L’import total que la Generalitat destina a aquests ajuts és de 7.500.000 euros.
 
Les sol·licituds es poden presentar del 6 d’abril al 5 de maig, i es resoldran per ordre cronològic de presentació. Aquestes s'han de formalitzar exclusivament pel canal electrònic, a través de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya. Trobareu aquí tota la informació del tràmit de sol·licitud d’ajut per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus. Aquest també està disponible a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat) i al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat).
 
El servei de Promoció Econòmica atendrà les consultes relacionades amb els ajuts, i altres aspectes relacionats, a desenvolupament@santquirzevalles.cat.
 
Trobareu la resolució de la convocatòria d’ajuts a les persones autònomes afectades econòmicament pel coronavirus, com a document relacionat a la part inferior d’aquesta notícia.