Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Les targetes moneder per al menjador cobriran els dies de Setmana Santa laborables

Els suports han estat recarregats amb l'import corresponent als propers deu dies


Les targetes moneder per al menjador cobriran els dies de Setmana Santa laborables

Les famílies beneficiàries de les beques menjador podran gaudir de la recàrrega de les targetes moneder per als propers deu dies. Es tracta d’un import de 40 euros que es correspon als dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril, i el dia 13 de març, que no es va incorporar en la previsió inicial.

Recordem que el passat 1 d’abril l’Ajuntament va distribuir aquestes targetes, gestionades pel departament d’Educació de la Generalitat. Un total de 139 suports carregats amb l’import corresponent als dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats.
L’Ajuntament de Sant Quirze ha donat suport des dels inicis del confinament i mentre no arribaven les targetes a la ciutadania més vulnerable del municipi. I ho ha fet ja amb dos lliuraments de menús per garantir les beques menjador. El dia 25 de març es van distribuir 720 menús; i el dia 18 de març, 530 menús més. Els menús, elaborats per un establiment local, s’han repartit tant al nucli urbà com a Les Fonts i han estat elaborats per un establiment local.