Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

El servei a l’Ocupació informa sobre les preguntes laborals més freqüents

Com gestionar l’atur o diversos tràmits laborals com la conciliació per tenir cura d’un familiar malalt són algunes de les qüestions més habituals


El servei a l’Ocupació informa sobre les preguntes laborals més freqüents

El servei a l’Ocupació ha recollit les preguntes més freqüents relacionades amb les diferents situacions laborals en què es pot trobar la ciutadania en aquests moments. Les qüestions aborden temes com què fer en cas d’atur, com tramitar o gestionar les sol·licituds, i també com procedir en altres situacions laborals com ara períodes de conciliació per tenir cura d’un familiar malalt o altres aspectes similars. En el document relacionat en aquesta notícia trobareu el detall de qüestions més habituals.

 
El Servei a l’Ocupació continua oferint assessorament 
El servei a l’Ocupació de l’Ajuntament continua oferint assessorament a distància a les persones interessades sobre els tràmits a seguir en cas de veure’s afectat per un ERTO, o trobar-se a l’atur per finalització de contracte. També, per donar d’alta a la borsa de treball les persones residents al municipi que es trobin a la recerca de feina.
El servei, que treballa de forma telemàtica, es troba disponible al correu electrònic ocupacio@santquirzevalles.cat, i al telèfon 671640216, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. 
La Generalitat també ofereix un telèfon gratuït d’atenció, el 900800046, on una xarxa de més de 500 professionals atenen consultes com ara com donar d’alta una demanda d’ocupació, consultes de la Renda Garantida de Ciutadania, i tràmits i consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball.
 
En la infografia relacionada en aquesta notícia també trobareu més informació sobre com donar-se d’alta al SOC.