Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Els Serveis Econòmics informen sobre la suspensió de terminis i les preguntes més habituals referents als pagaments

La informació recull respostes a l'ajornament de tributs o la documentació de la carpeta ciutadana


Els Serveis Econòmics informen sobre la suspensió de terminis i les preguntes més habituals referents als pagaments

L’Ajuntament de Sant Quirze, des del departament de Serveis Econòmics, ha recollit la informació referent a les preguntes més habituals que estan rebent aquests dies, en relació a la suspensió dels terminis del procediment administratiu i sobre el nou calendari fiscal. 

 
Recordem que l’Ajuntament va adoptar ara fa uns dies un paquet de mesures amb l’objectiu de contribuir a minimitzar l’impacte econòmic provocat per la crisi sanitària mundial. D’aquestes, es desprenia que no es requerirà el pagament de cap taxa o quota de cap servei que no s’estigui prestant. Tampoc no es giraran els rebuts de les activitats esportives ni escoles municipals i, finalment, pel que fa a l’àmbit tributari, s’ha modificat el calendari fiscal. Aquesta mesura implica l’ampliació dels terminis per presentar sol·licituds de bonificacions i exempcions de cada tribut.
 
En aquest sentit, les qüestions que generen més dubtes es relacionen amb les liquidacions o autoliquidacions, la consulta de la carpeta ciutadana, o el fraccionament i pagament de rebuts. Així, s’informa que els nous venciments es podran visualitzar a la carpeta ciutadana properament, i que els nous documents de pagament es poden descarregar al web municipal sense necessitat de desplaçar-se a l’Ajuntament, entre altres qüestions. 
 
En relació a la suspensió dels terminis sobre el procediment administratiu, es recull la tipologia dels procediments i la casuística de cada un d’ells. Trobareu el detall de les preguntes freqüents en els documents relacionats en aquesta notícia.