Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Alcaldessa agraeix a nens i nenes la seva paciència durant el confinament en un ban

Elisabeth Oliveras els proposa recomanacions i activitats per compartir aquests dies


L'Alcaldessa agraeix a nens i nenes la seva paciència durant el confinament en un ban

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, ha dictat avui un Ban oficial adreçat a tots els nens i nenes del municipi, proposant recomanacions per fer més passables aquests dies de confinament. 

L’Alcaldessa els agraeix el seu bon comportament, i els convida a continuar ajudant les famílies, tot proposant activitats i iniciatives per tal de poder gaudir d’un temps compartit: ajudar en les tasques diàries de casa, mantenir les rutines, fer exercici, escoltar música o aprofitar la Setmana Santa per cuinar receptes tradicionals. També és una bona opció, afegeix, “aprofitar per pensar en idees creatives que podem fer sense l’ajuda dels adults: podeu fer una cova a la vostra habitació, imaginar viatges impossibles o crear personatges de pel·lícula.” I és que, el més important és “que continueu estimant com només ho feu vosaltres a familiars i amics i els feu somriure fins i tot en aquests moments tan difícils”.
En el document relacionat en aquesta notícia podeu veure detalladament les deu propostes per a tots els nens i nenes del municipi.