Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

El Som Solidaris continua actiu a Ràdio Sant Quirze

L’emissora municipal manté bona part dels seus continguts malgrat el confinament gràcies als col•laboradors i col•laboradores del mitjà


El Som Solidaris continua actiu a Ràdio Sant Quirze

Ahir dimecres 8 d’abril, Ràdio Sant Quirze va emetre un nou programa de Som Solidaris, espai dirigit per Laura Roger en què es dóna veu a iniciatives solidàries en què hi participen o col•labores entitats santquirzenques. En aquest programa especial, es va explicar el projecte que estan duent a terme Sant Quirze Té Vida i Freefighters. Membres d’ambdues entitats estan fabricant pantalles de protecció individuals per repartir-les gratuïtament a hospitals i centres sanitaris. Quim Badia, representant de Sant  Té Vida, és qui ens va parlar d’aquesta iniciativa.

D’altra banda, en el programa es va anunciar que la col•laboradora de Ràdio Sant Quirze Cristina Vilaseca, directora de l’espai  Equilibrio Emocional,  està oferint els seus serveis d'ajuda psicològica a la ciutadania a través del seu correu electrònic cristinavilaseca@gmail.com.

El Som Solidaris també va donar veu a les entitats sabadellenques Colors del Món i Actuavallès, dedicades al repartiment d’aliments a les persones sense llar. En aquests moments donen srvei a més de 40 persones i han obert un crowdfunding per recaptar diners per a la seva causa. Necessiten 25€ al mes per persona per poder continuar oferint menjar a aquest col•lectiu tan necessitat. Trobareu més informació a www.migranodearena.org.

Per últim, Laura Roger va recordar les necessitats de personal d’infermeria que té la Residència Assís. Les persones interessades en treballar al centre residencial poden fer arribar el seu currículum a direccio@fassis.es i/o recursoshumans@fassis.es. Podeu escoltar el programa sencer al següent enllaç.

Ràdio Sant Quirze continua les seves emissions malgrat el confinament
Els col•laboradors i col•laboradores de Ràdio Sant Quirze continuen oferint continguts per al gaudi de l’audiència en aquests moments d’excepcionalitat. Aquesta setmana, s’han emès nous programes de El Racó dels Somnis, En el nom del rock, La Moixiganga, i Freaks and Beats. També trobareu llistes musicals com la Playlist d’en Charlie o la Radiofòrmula Country programada per l’entitat Country Mussols.  Els Amics de Ràdio Sant Quirze continuen una vegada a la setmana fent-nos reflexionar tot passant una bona estona amb els seus especials En confinament. Escolteu el programa d’aquesta setmana al següent enllaç.

Com escoltar Ràdio Sant Quirze
La millor manera per escoltar Ràdio Sant Quirze és a través del web www.radiosantquirze.cat. També ho podeu fer a través de l'aplicació per a dispositius mòbils que trobareu tant per Android com per IOS. Les freqüència per escoltar l'emissora santquirzenca per la FM és el dial 90.9.

Peu de foto:
programa especial realitzat en motiu de la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques celebrada el passat 19 de maig de 2019.