Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La crisi sanitària per la pandèmia mundial per la Covid-19 obliga a la suspensió de les activitats previstes per a aquesta primavera a Sant Quirze del Vallès

La Festa del Mussol, la Cursa Memorial David Rovira i la Trobada Gegantera Albert Beltran són algunes de les activitats que queden anul·lades


La crisi sanitària per la pandèmia mundial per la Covid-19 obliga a la suspensió de les activitats previstes per a aquesta primavera a Sant Quirze del Vallès

La Festa del Mussol, amb l’acte de lliurament dels Premis Mussol i Mussolada i el concert de Feliu Ventura, que s’havia de celebrar el 24 d’abril, queda posposada i pendent d’una nova data. Les persones que ja hagin comprat les entrades podran triar entre el retorn de l’import o assistir al concert en la nova data que es proposarà en breu.

 
El Dia Internacional de la Dansa, la Trobada Gegantera Albert Beltran i la Fira d’Artesans de la Festa del Mussol previstos per diumenge 26 d’abril també queden suspesos, i pendents de valorar una nova data de celebració.  En aquest sentit, l’espectacle “Out of the Blue”, emmarcat en el Dia Internacional de la Dansa, probablement es podrà gaudir el 7 de setembre, a la tarda, al parc de les Morisques, en la programació de la Festa Major.
 
En la mateixa situació es troba el Mostrem SQV, una nova i proposta d’enguany que engloba la Mostra d’Entitats, la Mostra Pedagògica i la Fira de Comerç al parc de les Morisques. Aquesta activitat queda suspesa de moment, i es consensuarà amb les entitats participants si s’estableix una nova data en el calendari. 
 
Suspensió de la Cursa Memorial David Rovira 2020
La comissió organitzadora ha suspès l’edició d’aquest any de la Cursa Memorial David Rovira. La decisió de no ajornar-la a una data posterior respon a la incertesa de saber quan es podrà celebrar i al risc de saturar el calendari atlètic i el d’activitats del municipi. L’organització ha contactat amb les persones inscrites per retornar l’import de la inscripció o conservar-lo per participar en la cursa del 2021.
 

Suspensió de la Fira de Consum Conscient i Responsable
Així mateix, també se suspèn la Fira de Consum Conscient i Responsable prevista per al proper 17 de maig. Aquesta suspensió inclou totes les activitats al voltant de la Festa així com el Mercat Vintage. No s’organitzaran la taula rodona prevista ni la inauguració d’exposicions i altres propostes pensades amb aquest motiu.