Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

L’Open Industry organitza una Webinar per abordar els reptes econòmics de les empreses en aquesta situació

El comerç també pot participar en una formació en línia per dissenyar un pla de xoc


L’Open Industry organitza una Webinar per abordar els reptes econòmics de les empreses en aquesta situació

El proper dijous 16 d'abril tindrà lloc una Webinar sobre “Associacionisme empresarial davant els reptes econòmics i de transformació”. La comunitat Open Industry 4.0 organitza aquesta sessió que té com a objectiu analitzar l’impacte actual de la Covid-19 i els efectes que pot tenir a la comarca. S’abordaran aspectes com la col·laboració públic-privada, davant dels reptes econòmics o situacions de crisi. El secretari general de PIMEC i president de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat, Antoni Cañete. 

La sessió començarà a les 13 hores amb la ponència de Cañete, i s’obrirà un torn obert a les 13.45 hores. Durant la conferència es preveu tractar temes com la defensa de les pimes i autònoms, les situacions que poden patir, o les mesures d’urgència a aplicar internament a pimes i autònoms en l’àmbit empresarial, entre altres. Trobareu més detalls, aquí.
 
Open Industry
Aquesta comunitat Open Industry está promoguda pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Sabadell, Montcada i Reixac, Rubí i Terrassa i esdevé el punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria. La comunitat compta amb les 9 tecnologies de la indústria 4.0: robòtica, eines de simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura addivita, realitat augmentada i big data. Actualment la comunitat compta amb 120 empreses, i més de 1000 membres.
 
Com dissenyar un pla de xoc pel meu comerç
El servei al Comerç ha dissenyat una formació també en format Webinar per al proper divendres dia 17. Amb el títol “Com dissenyar un pla de xoc per al meu comerç”, aborda l’impacte de la Covid-19 i el principal perill que ha generat: la liquiditat; l’elaboració d’un pla de tresoreria i de contingència i uns objectius immediats. 
La sessió serà impartida per J3BTRES i començarà  ales 11 hores. 
Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a: patricia.masip@santquirzevalles.cat.
 
Trobareu més detalls en aquest enllaç.