Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Es reprèn el servei de recollida de mobles vells i andròmines

La deixalleria municipal roman tancada fins a nou avís


Es reprèn el servei de recollida de mobles vells i andròmines
A partir d’avui dilluns 20 d’abril es reprèn el servei de recollida de mobles i andròmines, el qual es farà efectiu el proper divendres 24 d’abril. La sol·licitud del servei es realitza de la forma habitual, tot i que es demana a la ciutadania que valori la necessitat i urgència de la petició.
 
D’altra banda, cal recordar que la deixalleria municipal roman tancada fins a nou avís.
 
Per sol·licitar el servei de recollida de mobles vells i andròmines, cal trucar al 900 150 140, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o enviar un correu electrònic a santquirzevalles@fcc.es, i indicar nom i cognoms, adreça i lloc on es deixa el moble, un número de telèfon de contacte, i el material que es vol retirar.
 
Les recollides, prèviament sol·licitades, es fan habitualment els divendres, de les 6 a les 13 hores. El dia màxim per sol·licitar el servei és el dimecres. A partir d’aquest dia, les recollides passen al divendres de la setmana següent.
 
Condicions del servei
 
Els tipus de material que es recullen són mobles vells, electrodomèstics, matalassos, fustes, ferros, material informàtic, bicicletes o jocs infantils, entre altres. No són objecte de recollida domiciliaria: runes, restes vegetals, paper, envasos o vidre, vehicles, pneumàtics, bidons d’oli o roba. Alguns d’aquests residus s’han d’eliminar mitjançant els contenidors corresponents de recollida selectiva. En el cas dels residus que només poden anar a la deixalleria, es demana que de moment s’emmagatzemin a casa.
 
El material de retirada concertat s’ha de deixar al carrer, davant de l’adreça facilitada o al costat dels contenidors més propers, a última hora del dia anterior al de la recollida, o abans de les 6 hores del mateix dia.
 
En el cas que el volum de material sigui elevat, com per exemple quan es buida un habitatge sencer de mobles i electrodomèstics, el servei s’ha de sol·licitar de forma fraccionada en setmanes diferents.
 
Cal tenir en compte que qualsevol material deixat a la via pública sense autorització o sense preservar els requisits indicats pot ser considerat abocament il·legal.