Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’Ajuntament emet un BAN prohibint la venda de roses a superfícies comercials o establiments

El document també regula la venda de llibres, limitada a llibreries i papereries del poble que reparteixin a domicili


L’Ajuntament emet un BAN prohibint la venda de roses a superfícies comercials o establiments

L’Ajuntament ha aprovat avui un BAN que regula la venda de llibres i roses. Segons el document, la venda de roses i flors ornamentals està prohibida. Cap superfície comercial o establiment pot vendre roses, plantes o flors ornamentals fins a l'aixecament de les mesures decretades per l'Estat Espanyol i especialment durant la Diada de Sant Jordi, el proper 23 d'abril de 2020. Les floristeries del municipi s'han adherit a la celebració de la Diada de Sant Jordi prevista per al proper 23 de juliol i promoguda pels Gremis de llibreters i floristes de Catalunya, que es durà a terme tal i com està previst si les condicions sanitàries ho permeten.

Pel que fa a la venda de llibres en establiments comercials, també està prohibida. Tan sols poden vendre llibres les papereries i les llibreries del municipi de Sant Quirze del Vallès sempre i quan els reparteixin a domicili. Les persones treballadores d'aquests comerços poden realitzar els repartiments de llibres sempre i quan  no presentin símptomes i compleixin estrictament les mesures d'higiene i seguretat: ús de mascaretes i guants, desinfecció periòdica de les mans.
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha signat avui aquest BAN, “en consideració i solidaritat amb el comerç local de Sant Quirze del Vallès, davant la proximitat en el calendari de la Diada de Sant Jordi”.