Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Les pluges provoquen la caiguda d'un arbre de grans dimensions i una esllavissada

Ningú no ha pres mal per les afectacions i ja es treballa per deixar lliure la via pública


Les pluges provoquen la caiguda d'un arbre de grans dimensions i una esllavissada

Les pluges d’ahir a Sant Quirze van provocar la caiguda d’un arbre de grans dimensions al camí de Can Galana. També van donar lloc a una esllavissada d’un talús a la C-1413, a l’alçada del creuament amb el Camí dels Monjos. També ha caigut un pi al recinte firal, i un atmetller davant del circuit del carrer Priorat. Afortunadament les caigudes no han provocat danys personals.

En aquests moments ja s'està retirant tant l’arbre com les roques de la calçada, de manera que es restableixi la mobilitat amb normalitat.
Recordem que a causa de l’emergència de la Covid-19, els parcs continuen encintats, de manera que també es redueix el risc de prendre mal en cas de caiguda d’arbres. Durant aquest matí també es repassa l’encintat que ha pogut caure durant la nit, per la pluja.
Finalment, cal remarcar que des del 19 d’abril, el municipi ha acumulat ja més de 140l/m2 de pluja. Les previsions meteorològiques però, indiquen una millora del temps a partir d’aquesta tarda, i primeres clarianes de sol a partir de demà, amb augment de temperatures.