Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El ple aprovarà avui la concessió dels premis Mussol i Mussolada 2020

Lourdes Garcia Espinal i el Centre de formació de persones adultes L’Olivera rebran les distincions honorífiques d'enguany


El ple aprovarà avui la concessió dels premis Mussol i Mussolada 2020
El ple municipal, en sessió extraordinària i de forma telemàtica, aprovarà avui l’atorgament del Premi Mussol de Sant Quirze del Vallès 2020 a la directora de la Societat Coral Il·lustració Artística i de la Bella Quirze Band, Lourdes Garcia Espinal. El plenari també acordarà la concessió del Premi Mussolada 2020 al Centre de formació municipal de persones adultes L’Olivera.
 
Les dues candidatures van ser aprovades per la Comissió del Premi Mussol i Premi Mussolada, que es va reunir el passat 4 de març per valorar les propostes i elevar-ne una de cada categoria  al Ple. La comissió està formada per representants dels grups municipals, de les meses de participació sectorials, d’entitats de representació veïnal, i presidida per l’alcaldessa Elisabeth Oliveras. 
 
La santquirzenca Lourdes Garcia Espinal és actriu, cantant, professora de teatre musical, directora de la Societat Coral Il·lustració Artística i de la Bella Quirze Band, i se li atorga el Premi Mussol 2020 en reconeixement a la seva tasca a favor de la música i per la seva implicació en el món associatiu del municipi, entre altres.
 
El Centre de formació municipal de persones adultes L’Olivera va obrir portes el curs 1982-83. Durant tots aquests anys, l’escola ha esdevingut un eix vertebrador del municipi perquè, a més d’oferir formació, ha exercit la funció d’acompanyament i creixement personal a l’alumnat. La seva aposta en projectes d’innovació pedagògica l’ha convertit en un centre referent en formació d’adults a la comarca. 
 
Els premis es lliuraran en un acte institucional que serà anunciat properament, quan sigui possible reprendre l’activitat. Val a dir que inicialment l’acte estava previst que se celebrés avui 24 d’abril, en el marc de la Festa del Mussol, la qual va haver de ser ajornada per la crisi del coronavirus.