Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament reprèn les sessions ordinàries dels òrgans de govern

L’ens s’ha dotat dels recursos necessaris per desenvolupar les sessions de forma telemàtica amb totes les garanties


L’Ajuntament reprèn les sessions ordinàries dels òrgans de govern
L’Ajuntament ha reprès la celebració de les sessions ordinàries dels òrgans col·legiats, es a dir, ple, comissions informatives de preparació del ple, junta de govern local i tots els òrgans complementaris com ara la junta de portaveus. La mesura ha estat acordada per resolució d’Alcaldia de 27 d’abril, que preveu l’aixecament de la suspensió de celebració d’òrgans col·legiats, aprovat el 19 de març davant de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la Covid-19.
 
La normativa estatal i de la Generalitat publicada durant les darreres setmanes ha permès que els òrgans col·legiats de les entitats locals de Catalunya es puguin constituir, convocar i celebrar sessions, adoptar acords i remetre actes a distància. En paral·lel, l’Ajuntament ha implementat els recursos informàtics necessaris per desenvolupar les sessions dels òrgans col·legiats de manera telemàtica amb totes les garanties exigides legalment.
 
En aquest sentit, el passat 24 d’abril es va celebrar el primer ple telemàtic, tal com recull la imatge que acompanya la notícia, i ja s’estan preparant els assumptes de la propera junta de govern que tindrà lloc el 5 de maig.
 
Podeu consultar el Decret d'Alcaldia 202001587, adjuntat a la part inferior d'aquesta notícia.