Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament distribuirà ordinadors als escolars de famílies més vulnerables

Els equips permetran que aquests col·lectius amb més dificultat per accedir a les noves tecnologies puguin seguir les classes en línia


L’Ajuntament distribuirà ordinadors als escolars de famílies més vulnerables

L’Ajuntament distribuirà 50 ordinadors per a escolars de famílies vulnerables que no disposen d’aquest recurs. A partir de dilluns es començaran a lliurar els equips complerts, amb el seu corresponent router Wifi d’accés a Internet. El personal del Servei de Noves Tecnologies de l’Ajuntament treballa intensament aquests dies per configurar els equips amb els navegadors necessaris, paquet ofimàtic, sistema operatiu MS Window 10 Pro, i altres facilitats que permetin l’alumnat seguir les classes i propostes formatives dels seus respectius centres. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir una educació universal, que redueixi les desigualtats entre l’alumnat, de manera que tothom tingui les mateixes oportunitats per desenvolupar les propostes que escoles i instituts treballen diàriament utilitzant els seus blocs i altres canals no presencials.
 
Seguiment en línia a l’Escola d’Adults
Un 60% de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera està seguint les diferents formacions en línia que ofereix el centre aquests dies. Així ho ha traslladat la seva directora, Yolanda Corral, afirmant que del total de 385 alumnes, hi ha grups que fan un seguiment del 100% i altres inferior. A banda, a un 5% de l’alumnat amb més dificultats a nivell tecnològic, el professorat els fa un seguiment offline, amb materials que els fan arribar i trucades regulars.