Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

El Servei a l’Ocupació ha realitzat una trentena d’atencions a l’abril

Les consultes s'han gestionat a distància per correu electrònic, trucada telefònica, via whatsapp i videotrucada


El Servei a l’Ocupació ha realitzat una trentena d’atencions a l’abril
El Servei a l’Ocupació de Sant Quirze ha realitzat al mes d’abril una trentena d’atencions ciutadanes a distància relacionades amb la sol·licitud d’informació i d’assessorament i orientació laboral. 
El servei municipal ha gestionat consultes sobre l’accés a prestacions i el procediment de sol·licitud, l’assessorament de tràmits diversos a les webs del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i del Servei a l’Ocupació de Catalunya (SOC). També, el personal tècnic ha ofert assessorament en la recerca de feina i entrevistes d’orientació, així com altes a la borsa de treball.
Les atencions s’han gestionat per correu electrònic, telèfon, via whatsapp i videotrucada. En aquest sentit, cal recordar que el servei ofereix la possibilitat de realitzar sessions en línia.
 
Recull informatiu d’interès
El servei a l’Ocupació ha recollit en un document els assumptes d’interès relacionats amb les diferents situacions laborals en què es pot trobar la ciutadania. Les qüestions aborden temes com què fer en cas d’atur, com tramitar o gestionar les sol·licituds, i també com procedir en altres situacions laborals com ara períodes de conciliació per tenir cura d’un familiar malalt o altres aspectes similars. Trobareu el document relacionat en aquesta notícia.
 
Dades de contacte
El Servei a l’Ocupació es troba disponible al correu electrònic ocupacio@santquirzevalles.cat, i al telèfon 671640216, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. 
La Generalitat també ofereix un telèfon gratuït d’atenció, el 900800046, on una xarxa de més de 500 professionals atenen les consultes ciutadanes.