Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja podeu llegir l’Informem digital del mes d’abril

El butlletí recull com s’està vivint aquesta crisi des de diversos àmbits i quines actuacions duu a terme l’Ajuntament


Ja podeu llegir l’Informem digital del mes d’abril

El nou butlletí Informem del mes d’abril ja es troba disponible en versió pdf. Donada la situació que es pateix arreu, l’Ajuntament ha decidit no imprimir la revista municipal, per no haver de distribuir-la, amb els riscos que això comporta. Per tant, la manera de consultar-la és en línia, clicant aquest enllaç, o descarregant el document pdf que trobareu relacionat en aquesta notícia. 

 
L’Informem del mes d’abril repassa com s’ha viscut la pandèmia provocada per la Covid-19 al municipi les darreres setmanes i quines primeres actuacions va dur a terme l’Ajuntament des dels diferents departaments, per donar suport als col·lectius més vulnerables, en el marc d’una urgència sense precedents. També es recullen cròniques relatives a les experiències d’esportistes locals, entitats o persones voluntàries que han protagonitzat aquests dies; així com aspectes de funcionament intern de l’administració local, com el primer ple telemàtic de la història, l’opinió dels grups municipals o la nova organització de determinats àmbits.
 
La creació de la revista, des del teletreball i en una situació excepcional, ha donat lloc a un butlletí que passarà a la història com a testimoni d’aquesta difícil realitat que es pateix arreu.