Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Noves formacions en línia del Servei al Comerç

Dues càpsules explicaran noves eines digitals perquè comerciants i persones emprenedores disposin de més recursos per afrontar la crisi


Noves formacions en línia del Servei al Comerç

El Servei al Comerç organitza els propers dies 12 i 14 de maig un curs virtual amb el nom “Whatsapp Business”, i "Què és un Xatbot i com em pot ajudar en el meu negoci”. Es tracta de dues càpsules formatives gratuïtes, obertes als comerciants i persones emprenedores del municipi. L’objectiu és donar suport mitjançant la formació, a aquest col·lectiu que es troba en una situació tan difícil, provocada per la pandèmia de la Covid-19.
La sessió del 12 de maig abordarà aspectes com tècniques per vendre utilitzant el Whatsapp Business; aprendre a gestionar amb criteri les diferents funcionalitats addicionals o com integrar aquesta aplicació al comerç. La càpsula començarà a les 12 hores i durarà una hora i mitja.
Pel que fa a la formació del dia 14 de maig, aquesta se centrarà en els Xatbots per Messenger i Telegram; què cal tenir en compte en la planificació d’aquesta eina i quins avantatges té. L’hora de la sessió també serà la mateixa que l’anterior, a les 12 h i fins a les 13.30 h. Trobareu més informació sobre les sessions en aquest enllaç.
Per participar-hi, cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a: patricia.masip@santquirzevalles.cat.
Recordem que anteriorment el Servei al Comerç ha organitzat la formació, també virtual, “Com elaborar un pla de promoció del nostre negoci”, enfocada al màrqueting digital i que va tenir molt bona acceptació.