Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Les entitats implicades en la Fira del Consum Conscient creen una campanya per donar suport a aquest model de sostenibilitat

També han difós un qüestionari per donar suport als productors locals


Les entitats implicades en la Fira del Consum Conscient creen una campanya per donar suport a aquest model de sostenibilitat

L’agenda del municipi hagués comptat amb una data important al seu calendari el proper 17 de maig: la Fira del Consum Conscient, amb motiu del Dia del Comerç Just el passat 9 de maig. La pandèmia de la Covid-19 ha suspès aquest acte, a l’igual que la gran majoria, però les entitats implicades han treballat una campanya de comunicació per difondre aquest concepte de consum, ara més que mai, per aconseguir un model de societat més humà i sostenible.

L’entitat que ha impulsat la campanya ha estat l’Equip de La Coordi, organització formada per entitats catalanes del Tercer Sector i de l’Economia Social i Solidària que promou la justícia social, el Comerç Just i el finançament ètic i solidari. En aquest enllaç trobareu el manifest que han difós, així com un reportatge que dóna respostes a la crisi de la Covid-19.
 
Qüestionari sobre consum solidari
 
L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, entitat coorganitzadora de la Fira al nostre municipi, a més d’adaptar els seus serveis, ha llençat un qüestionari per recollir la situació en què es troben els productors locals, detectar necessitats i donar-los suport. El trobareu en aquest enllaç.