Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

S'anul·len els cursos en línia del Parla.cat

La plataforma ha generat incidències tècniques que impedeixen el seu desenvolupament


S'anul·len els cursos en línia del Parla.cat

El Consorci no ha pogut reprendre els cursos en línia al Parla.cat per problemes tècnics. La plataforma ha generat incidències que no es poden resoldre, i el Consorci així ho ha comunitat. Els cursos estaven previstos del 25 de maig al 17 de juliol.  

 
Voluntariat per la llengua virtual
D’altra banda, el Consorci promou la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual. D'aquesta manera, totes les persones que s'hi inscriguin com a voluntàries o aprenentes, seleccionant la preferència "Virtual", en aquest enllaç. Les que no ho hagin fet fins ara i no tinguin encara parella assignada rebran una comunicació per correu electrònic amb la informació necessària per començar les trobades per practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de videoconferència.
 
Els requisits tècnics per al VxL virtual són disposar d'ordinador amb bona connexió a Internet, càmera, micròfon i altaveus a l'ordinador (o auriculars).
 
A més, les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial i han hagut d'interrompre les trobades tenen l'opció també de seguir-les en modalitat virtual fins que la situació es normalitzi. Tota la informació sobre l'opció virtual es troba aquí, i qualsevol consulta sobre el programa es pot fer enviant un correu electrònic a vxl@cpnl.cat o a través del compte de Twitter @vxlcat.