Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La deixalleria municipal reobre portes el 18 de maig

L'equipament obrirà els dilluns, dimecres i divendres, i caldrà respectar les mesures de protecció sanitària establertes


La deixalleria municipal reobre portes el 18 de maig
La deixalleria municipal reprèn el servei a partir de dilluns 18 de maig. L’equipament, que ha estat tancat al públic des de l’inici de l’estat d’alarma, reobre les seves portes amb mesures de protecció sanitària per evitar el contagi de la Covid-19.
 
El nou horari d’atenció i dipòsit de residus serà dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores, i només es podrà accedir al recinte de forma individual, és a dir, només podrà haver-hi un vehicle a la zona de descàrrega de la deixalleria. També serà obligatori l’ús de mascareta i guants, i mantenir la distància de seguretat amb el personal que hi treballa.
 
Nou circuit de descàrrega 
Per controlar l’accés d’un sol vehicle a la vegada dins de la deixalleria, s’ha establert un nou accés per la porta que habitualment és de sortida. Per tant, els vehicles entraran pel nou accés senyalitzat, i es desplaçaran per la rampa fins a un punt d’aturada on hi haurà una tanca. Allà el personal de la deixalleria anirà donant pas, un a un, als vehicles que hi vulguin accedir. Aquesta mesura pretén absorbir dins de la deixalleria part dels vehicles que estiguin en espera, i evitar així l’ocupació del carril de circulació de la via pública.
 
Els residus que es poden portar a la deixalleria són: paper i cartró, vidre, envasos i plàstics, piles, bateries, olis vegetals i minerals, fluorescents, dissolvents, runes, roba, residus vegetals, fustes, mobles, electrodomèstics, ferralla, pintures i vernissos, entre altres. 
 
Adreces:
Deixalleria Sant Quirze: c. Menorca, s/n. (Polígon industrial Sud-Oest)
Deixalleria Can Casanoves: carretera de Rubí, 341 (Terrassa). Dóna servei a Les Fonts. Horari habitual: dilluns a dissabte, de 10 a 13 h. i de 15 a 19 h., i diumenges i festius de 10 a 14 h.