Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La setmana vinent es duran a terme nous asfaltats de carrers al nucli urbà

Després de l’actuació a les Fonts els propers dies es treballarà en noves vies, prèvia comunicació al veïnat afectat


La setmana vinent es duran a terme nous asfaltats de carrers al nucli urbà

El proper dilluns 18 comença una segona actuació de les obres d’asfaltats de carrers. Unes feines que continuen després que hagi finalitzat amb èxit una primera fase centrada a alguns carrers del  barri de Les Fonts. 

Els dies 18, 19 i 20 de maig s’asfaltarà i pintarà el tram del passeig de Can Barra, entre el carrer del Bosc i l’avinguda del Camp. El 20 de maig s’asfaltarà i pintarà el tram del carrer de Muntanya, en el tram entre el carrer de la Pla i el c. de Muntanya. L’endemà, el dia 21, l’actuació se centrarà al carrer de la Plana, entre el carrer de Margarida i el Taronger. 
Finalment, el dia 22 de maig s’asfaltarà i pintarà el tram del carrer del Prat, entre el carrer de Castanyers i el carrer Galzeran.
Cadascuna de les actuacions d'asfaltat i pintura comencen i acaben en un principi durant la mateixa jornada, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. D'aquesta manera, s’intenten reduir al màxim possible les afectacions. L’obra la duen a terme tres empreses, adjudicades després d’un procés de licitació, per un import total de 853.280,10 € IVA inclòs. 
 
Afectacions
Les obres en els carrers afectats es senyalitzaran com a mínim 72 hores abans amb senyals verticals i també amb comunicats tant als portals com a les bústies del veïnat. Podeu consultar els documents pdf adjunts en aquesta notícia per veure els itineraris alternatius.
En aquest sentit, i per tal de facilitar al màxim les obres i que es pugui complir el calendari previst, es prega a la ciutadania que tingui en compte diversos aspectes:
 
  • Caldrà retirar els vehicles de les vies afectades per l’asfaltat abans de les 6 del matí del dia de l’actuació. En cas que es trobin vehicles a la via pública, seran retirats per la grua amb la corresponent sanció. 
  • Les persones que tinguin un aparcament privat o comunitari en els carrers afectats, els hauran de treure abans de les 6 del matí. En cas contrari, no podran fer-ho durant tota la jornada d’asfaltat.
  • Cal estar alerta en cas que un asfaltat afecti una parada d’autobús. A les parades es  podran consultar els circuits alternatius.
  • Durant les tasques de pintura viària es mantindran els guals que comptin amb la senyalització adequada.  L’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones propietàries de guals en què es detecti algun problema, de manca de llicència, de manera que es pugui resoldre sense incidències.