Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Torna la campanya #EsticBoníssim@TalComSóc

El servei de Joventut organitza la proposta a través de les seves xarxes socials del 18 de maig al 7 de juny


Torna la campanya #EsticBoníssim@TalComSóc
El servei de Joventut organitza, un any més, la campanya #EsticBoníssim@TalComSóc, amb què es pretén fomentar hàbits saludables entre el jovent, així com prevenir riscos associats a l’alimentació, l’autoestima i l’autopercepció. 
 
La campanya es durà a terme del 18 de maig al 7 de juny i, enguany, el format serà tot telemàtic, a través de les xarxes socials del Canya Jove.  En aquest sentit, s’ha organitzat un concurs per als i les joves del municipi on, a partir de reptes i publicacions informatives, hauran de realitzar una sèrie d’activitats relacionades amb enfortir i adoptar formes de vida saludables i actituds preventives. 
 
El concurs començarà la setmana del 18 al 24 de maig tot treballant l’alimentació saludable. La segona setmana de la campanya, del 25 al 31 de maig, es parlarà de l’autoestima i l’autopercepció, i de l’1 i el 7 de juny, es tractarà l’activitat física. 
 
El Canya Jove anunciarà a finals de cada setmana la persona guanyadora, que serà aquella que hagi realitzat totes les activitats de forma original. El premi serà un cistell de fruita del comerç local.
 
La campanya també compta amb la col·laboració de joves del municipi que han preparat uns vídeos amb propostes relacionades amb la cuina, la dansa i tècniques de ioga i relaxació, que  es compartiran també a les xarxes socials. 
 
Contacte i xarxes socials del Canya Jove:
Instagram: @canyajove
Twitter: @espaicanyajove
Mòbil: 607 54 57 84
Facebook: www.facebook.com/canyajove.santquirze