Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

El proper dilluns s’asfaltaran i pintaran alguns carrers de la zona de Sant Quirze Parc

L’actuació dóna continuïtat als treballs finalitzats al voltant del passeig de Can Barra, av. del Vallès i av. del Camp


El proper dilluns s’asfaltaran i pintaran alguns carrers de la zona de Sant Quirze Parc

La setmana vinent comença una nova ronda d’asfaltats als carrers del municipi. El proper dilluns 25 s’asfaltarà i pintarà el tram del carrer de Castanyers entre el carrer de Guilleries i el c. de Prat. L’endemà, el dimarts 26 s’actuarà en el tram del c. del Prat i entre el c. de Pedraforca i el c. de Castanyers.

A continuació, el 27 de maig les obres d’asfaltat i pintura es duran a terme en el tram de la rotonda de la plaça de la Bigorra a l’av. del Vallès. Seguidament, el dia 28 es faran actuacions puntuals en trams d’aquesta zona, que provocaran el tall del c. de Romaní, Espígol i c. Boix.
Finalment, el dia 29 de maig s’actuarà al c. de Castanyers, a la cruïlla amb l’av. del Camp.
Recordem que les obres d’asfaltats van començar el passat 13 de maig amb actuacions al barri de Les Fonts. Des de llavors i durant tres mesos les obres es concentraran a millorar i adaptar la senyalització, adaptant les vies i regulant l’estacionament. L'actuació arriba després de les obres de supressió de barreres arquitectòniques, que han millorat la mobilitat a més d'una desena de punts del poble.
 
Aquesta setmana del 18 de maig els asfaltats s’han desenvolupat en trams del passeig de Can Barra, c. de Muntanya, c. de la Plana i c. del Prat. Unes obres que s’han desenvolupat sense incidències i han finalitzat en els terminis previstos.
 
Cadascuna de les actuacions d'asfaltat i pintura comencen i acaben en un principi durant la mateixa jornada, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. D'aquesta manera, s’intenten reduir al màxim possible les afectacions. L’obra la duen a terme tres empreses, adjudicades després d’un procés de licitació, per un import total de 853.280,10 € IVA inclòs. 
 
Afectacions
Les obres en els carrers afectats es senyalitzaran com a mínim 72 hores abans amb senyals verticals i també amb comunicats tant als portals com a les bústies del veïnat. Podeu consultar els documents pdf adjunts en aquesta notícia per veure els itineraris alternatius.
En aquest sentit, i per tal de facilitar al màxim les obres i que es pugui complir el calendari previst, es prega a la ciutadania que tingui en compte diversos aspectes:
 
Caldrà retirar els vehicles de les vies afectades per l’asfaltat abans de les 6 del matí del dia de l’actuació. En cas que es trobin vehicles a la via pública, seran retirats per la grua amb la corresponent sanció. 
Les persones que tinguin un aparcament privat o comunitari en els carrers afectats, els hauran de treure abans de les 6 del matí. En cas contrari, no podran fer-ho durant tota la jornada d’asfaltat.
Cal estar alerta en cas que un asfaltat afecti una parada d’autobús. A les parades es  podran consultar els circuits alternatius.
Durant les tasques de pintura viària es mantindran els guals que comptin amb la senyalització adequada.  L’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones propietàries de guals en què es detecti algun problema, de manca de llicència, de manera que es pugui resoldre sense incidències.
 
Afectacions a les parades d’autobús
Consulteu en el pdf relacionat en aquesta notícia les afectacions de la línia L12 per aquestes actuacions d’asfaltats i pintura.