Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La deixalleria municipal manté l'horari habitual de dilluns a divendres

Els caps de setmana romandrà tancada mentre duri l'estat d'alarma


La deixalleria municipal manté l'horari habitual de dilluns a divendres

La deixalleria obrirà a partir de demà, de dilluns a divendres en horari habitual: matins de 10 a 14 hores i les tardes de 16 a 20 hores, excepte els dimarts, que es tancarà a les 19 hores.

Durant el cap de setmana, i mentre duri l’estat d’alarma, l’equipament es mantindrà tancat.
Cal remarcar que les mesures de seguretat estableixen l’entrada únicament d’un vehicle.
També serà obligatori l’ús de mascareta i guants, i mantenir la distància de seguretat amb el personal que hi treballa.
 
Nou circuit de descàrrega 
Per controlar l’accés d’un sol vehicle a la vegada dins de la deixalleria, s’ha establert un nou accés per la porta que habitualment és de sortida. Per tant, els vehicles entraran pel nou accés senyalitzat, i es desplaçaran per la rampa fins a un punt d’aturada on hi haurà una tanca. Allà el personal de la deixalleria anirà donant pas, un a un, als vehicles que hi vulguin accedir. Aquesta mesura pretén absorbir dins de la deixalleria part dels vehicles que estiguin en espera, i evitar així l’ocupació del carril de circulació de la via pública.
 
Els residus que es poden portar a la deixalleria són: paper i cartró, vidre, envasos i plàstics, piles, bateries, olis vegetals i minerals, fluorescents, dissolvents, runes, roba, residus vegetals, fustes, mobles, electrodomèstics, ferralla, pintures i vernissos, entre altres. 
 
Adreces:
Deixalleria Sant Quirze: c. Menorca, s/n. (Polígon industrial Sud-Oest)
Deixalleria Can Casanoves: carretera de Rubí, 341 (Terrassa). Dóna servei a Les Fonts. Horari habitual: dilluns a dissabte, de 10 a 13 h. i de 15 a 19 h., i diumenges i festius de 10 a 14 h.