Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Municipal reprèn el servei el proper dilluns 1 de juny

L’equipament oferirà el servei de préstec amb cita prèvia, es podran fer devolucions de documents i demanar informació bibliogràfica


La Biblioteca Municipal reprèn el servei el  proper dilluns 1 de juny

A partir del proper dilluns 1 de juny, la Biblioteca Municipal reprèn el servei després d'uns mesos d'inactivitat a causa de la pandèmia sanitària per Covid-19. L’equipament realitzarà un horari especial i obrirà els dilluns, els dimecres i els divendres al matí, de 9 a 13 hores, i els dimarts i els dijous a la tarda, de 17 a 21 hores, per cobrir les franges horàries en què els diferents col•lectius d’edat poden sortir al carrer. La Biblioteca en aquesta fase 1 oferirà els següents serveis:

• Servei de préstec amb cita prèvia. Des d’avui mateix la podeu sol•licitar al següent enllaç. Es demana a  les persones usuàries que visitin l’equipament que portin mascareta.

• Devolució de documents a través de la bústia de retorn ubicada a l'entrada. Podeu retornar els documents prestats en qualsevol moment del dia de dilluns a divendres. Durant el cap de setmana, entre les 14 hores dels divendres i fins les 9 hores de dilluns, la bústia romandrà tancada-

• Informació bibliogràfica preferentment per via telefònica o telemàtica. Podeu contactar amb la Biblioteca durant l’horari del servei al telèfon 93.721.95.47 o escriure als correus biblioteca@santquirzevalles.cat o a b.st.quirze@diba.cat.

Podeu consultar el fons de la Biblioteca Municipal al següent enllaç. Recordem que, en aquesta primera fase d’obertura de les biblioteques, el préstec interbibliotecari no està permès.

Consulta la guia de preguntes freqüents respecte la reobertura de la Biblioteca Municipal al document que trobareu al final d'aquesta notícia.

Activitats a la Biblioteca
La Biblioteca Municipal ha mantingut l’activitat en línia durant els mesos de tancament. A través dels seus perfils de Facebook i Intagram ofereix narracions de contes adreçades al públic familiar i recomanacions bibliogràfiques que es troben en línia a la plataforma EBiblio i de pel•lícules de l’EFilm i que es poden demanar gratuïtament en préstec amb el carnet de la Biblioteca. També, des de fa unes setmanes, han reprès en línia els diferents Clubs de Lectura amb un bon seguiment per part de les persones inscrites i que es realitzen a través de la plataforma Zoom.