Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Complex Esportiu Municipal obre la sala de fitness i les pistes de tennis amb cita prèvia a partir del proper dilluns 1 de juny

L'obertura es realitzarà seguint totes les mesures d'higiene i seguretat previstes en aquesta fase 1 i amb la limitació del 30% de l'aforament de les instal·lacions obertes


El Complex Esportiu Municipal obre la sala de fitness i les pistes de tennis amb cita prèvia a partir del proper dilluns 1 de juny

El  Complex Esportiu Municipal de Can Casablanques oferirà a partir del proper dilluns 1 de juny a les persones usuàries de l'equipament el servei de fitness i l'accés a les pistes de tennis amb cita prèvia. L'obertura es realitzarà seguint totes les mesures d'higiene i seguretat previstes en aquesta fase 1 i amb la limitació del 30% de l'aforament de les instal·lacions obertes. Fins a nou avís, l'empresa concessionària del servei, INACUA, no realitzarà cap càrrec de quotes i les persones usuàries podran accedir al servei de fitness gratuïtament i per al lloguer de les pistes de tennis es cobrarà l'import corresponent preferiblement amb targeta de crèdit.  

Sala Fitness
Per a la reobertura de la sala, s’han distribuït les màquines col·locant part de les d’exercici cardiovascular al pavelló del centre. Les màquines que no compleixen la distància mínima de seguretat o tenen risc de contacte es mantenen fora de servei.

Pistes de Tennis
Només es permet la pràctica individual d’u contra u i respectant la línia de seguretat de davant de la xarxa per garantir la distància mínima de seguretat de 2 metres.

En aquesta fase 1 no estan oberts els vestidors, la piscina coberta ni la pista de frontó

Com demanar la cita prèvia?

Per poder accedir a la instal·lació, s’haurà de fer mitjançant una reserva preferiblement per correu electrònic cemsantquirze@ferrovial.com, o bé trucant al 93.721.39.75 indicant nom i cognoms, el servei que es vol utilitzar i el dia i hora en què es vol accedir.

Condicions de les reserves
Per accedir a la instal·lació haureu d’esperar el vostre torn a la zona delimitada fins que el personal del Complex Esportiu Municipal us indiqui que podeu accedir-hi. Serà imprescindible l’acreditació amb el D.N.I.

La durada de la reserva per persona serà d’1 hora. Per tal de garantir l’accés al màxim de persones, només es permetrà realitzar 2 reserves a la setmana. Aquelles persones que vulguin accedir més de dos cops per setmana podran trucar i demanar cita prèvia en les hores lliures d’aquell mateix dia i tindran  preferència aquelles persones que no hagin fet reserves els dies anteriors.

En el servei de fitness cada usuari anirà acompanyat d’un monitor/a. Quan accedeixin a la instal·lació hauran de passar per la catifes desinfectants i netejar-se les mans amb hidrogel. A més, s’ha col·locat film transparent en les màquines de fitness per tal de garantir la seva higiene. Un cop es finalitzi l’entrenament s’haurà de llençar el film.

No es podrà accedir a les instal·lacions amb bosses ni motxilles  i l’accés mitjançant l’empremta dactilar quedarà anul·lat. L'acreditació es realitzarà amb la presentació del DNI, carnet de conduir o NIE.

Mesures de prevenció a seguir

· Les persones usuàries hauran d'accedir a l'equipament amb mascareta.

· El calçat s'haurà de desinfectar a les catifes de mullat i assecat que hi haurà al centre.

· Cal  netejar-se les mans periòdicament en els diferents punts on hi hagi gel hidroalcohòlic.

· Cal enretirar el film transparent de les màquines de la sala fitness després de cada ús.

· Les persones usuàries hauran d'accedir amb tovallola a la zona de fitness

· Per responsabilitat, caldrà respectar en tot moment la distància mínima de seguretat entre les persones usuàries i seguir les senyalitzacions i indicacions del personal del Complex Esportiu Municipal.

Classes en línia

El Complex Esportiu Municipal continua oferint en línia activitats dirigides que es poden seguir a través de l'aplicació Inacua (Android  i IOS) o a través dels comptes d'Instagram @inacuasantquirze i @inacuacentrodeportivo.