Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Finalitza la suspensió dels terminis administratius

Es reprèn el còmput de termes i terminis suspesos per la crisi de la Covid-19 avui, 1 de juny


Finalitza la suspensió dels terminis administratius

A partir d’avui dilluns 1 de juny, es reprèn el còmput dels terminis administratius que van quedar suspesos el 14 de març amb la declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària pel Covid-19, tal com recull la disposició desena de la  Resolució del 20 de maig del Congrés dels Diputats.

L’aixecament de la suspensió de terminis afecta a la ciutadania en els següents termes:
  • Comença el còmput del termini generat per les notificacions a les quals la ciutadania va accedir durant el període de suspensió, com ara per a la presentació d’al·legacions o per donar resposta als requeriments realitzats amb anterioritat al 14 de març de 2020.
  • Comença novament el còmput 
  1. dels terminis de posada a disposició de 10 dies de la notificació
  2. dels terminis de caducitat i prescripció de drets i accions
  • Es reprenen els terminis dels procediments suspesos a partir del 13 de març (el termini continua en el mateix moment en què es va suspendre el còmput).
  • En el cas de les notificacions posades a disposició mitjançant la plataforma electrònica e-Notum:
  • El termini de les notificacions dipositades entre el 4 i 13 de març a les quals no s'hi hagi accedit acabarà el 10 de juny a les 23:59 hores.
  • Respecte a les notificacions a les quals la persona interessada va accedir-hi durant l'estat d'alarma, el termini generat per la notificació va restar suspès i per tant, l'inici del còmput serà avui 1 de juny. Tanmateix, si el dia 1 fos inhàbil al domicili de la persona interessada o a la seu de l'òrgan administratiu competent, el termini iniciarà el seu còmput el dia 2 de juny.