Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Activitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

El Consell Comarcal organitza iniciatives en línia per commemorar el 5 de juny


Activitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

El proper 5 de juny es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient. El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza un programa d’activitats virtuals per a tota la ciutadania. Des de l’ens comarcal es vol incidir en diferents aspectes que treballa habitualment, com el consum responsable, l’ús de la biomassa com a energia renovable de proximitat que cuida dels nostres boscos, la qualitat de l’aire, l’eficiència energètica o el turisme sostenible. També es vol conscienciar sobre aspectes relacionats amb la importància de construir ciutats circulars i la mobilitat sostenible per avançar envers els objectius de reducció d’impacte ambiental a la comarca.

 
El programa es basa en l’organització d’activitats a través de la plataforma Zoom, que permetrà la interacció dels assistents. Les properes activitats, que ja van començar dilluns, són les següents:
 
. Avui dimecres 3 de juny, taller “Apunta’t al consum sostenible”. A les 18 hores.
. Demà dijous 4 de juny, “Consells d’eficiència energètica a la llar”. A les 18 hores.
 
Caldrà inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.
 
Recordem que el Dia Mundial del Medi Ambient va ser instituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. Es va escollir aquesta data perquè aquest dia s’havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm el 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA).