Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La setmana vinent es duran a terme noves actuacions d’asfaltat i pintura

Les obres, que afecten bona part del municipi, avancen segons el calendari previst i sense incidències


La setmana vinent es duran a terme noves actuacions d’asfaltat i pintura

La propera setmana del 8 de juny es duran a terme nous treballs d’asfaltats. El dilluns 8 de juny les tasques es centraran en el tram del c. de Castanyers, entre l’escola i el c. de Llaurador. Una actuació que tallarà l’accés a Sant Quirze per aquest darrer carrer. 

L’endemà, 9 de juny, s’asfaltarà el tram de la cruïlla del c. de Castanyers amb c. Llaurador, tallant la circulació a la cruïlla direcció c. d’Avets. Seguidament, dimecres 10 s’asfaltaran trams del c. de Joaquim Rodrigo, entre els carrers Juli Garreta, Enric Morera i Joaquim Turina. Quedarà restringida l’entrada i sortida de vehicles als aparcaments del tram de Joaquim Rodrigo. També cal remarcar que s’anul·laran dues parades de la ronda d’Arraona, davant del Manel Blancafort i Joaquim Rodrigo, habilitant una parada provisional al carrer d’Eduard Toldrà.
El proper dijous 11 s’asfaltaran trams del la ronda d’Arraona, entre el c. de Ribera i Joaquim Rodrigo, i també un tram del c. de Joaquim Rodrigo, entre la rda. d’Arraona i Juli Garreta. Quedarà restringida l’entrada i sortida de vehicles als aparcaments dels trams de carrer que surten per la rda. d’Arraona de Manel Blancafort, Frederic Montpou, Amadeu Vives i Enric Granados. Aquesta actuació provocarà l’anul·lació de tres parades de la ronda d’Arraona, davant de Manel Blancafort, Joaquim Rodrigo i carrer de Ribera. S’habilitarà una parada provisional al carrer d’Eduard Toldrà.
Finalment, divendres 12 s’asfaltarà un tram de l’av. d’Egara, davant de l’oficina de Correus. L’av. d’Egara quedarà tallarà a la circulació amb pas alternatiu del passatge de Terra Alta. L’accés a l’aparcament exterior de la zona del Líving quedarà garantit. 
Durant aquesta jornada també s’asfaltarà el tram del c. de Bages, entre el c. de Ribera i Salvador Espriu. 
Pel que fa a les parades d’autobús d’aquesta darrera zona, s’anul·len tres davant del CAP en els dos sentits i la de l’av. Egara davant de la pista del Living direcció Sabadell. Per aquest motiu, s’habilitarà una parada provisional al c. de Ribera en sentit Sabadell.
Consulteu les afectacions de transport públic en el document relacionat en aquesta notícia.

Una actuació global
Les actuacions d’asfaltat i pintura que des del passat 12 de maig està duent a terme l’Ajuntament a bona part dels carrers del municipi avancen segons el calendari previst. Les feines van poder reprendre’s a mitjans de maig i van començar a les Fonts. A continuació, han seguit a altres punts com el Passeig de Can Barra, av. del Vallès i av. del Camp.  També s’hi ha actuat al tram de la plaça de la Bigorra i en trams d’aquesta zona, així com al c. de Romaní, Espígol i Boix. 
El calendari d’asfaltats i pintura s’estendrà també al Poble Sec i Los Rosales, i a la resta del nucli urbà. 
Cadascuna de les actuacions d'asfaltat i pintura comencen i acaben en un principi durant la mateixa jornada, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. D'aquesta manera, s’intenten reduir al màxim possible les afectacions. L’obra la duen a terme tres empreses, adjudicades després d’un procés de licitació, per un import total de 853.280,10 € IVA inclòs.