Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament obre el termini per sol·licitar una plaça d’aparcament municipal

Les 15 places que surten a licitació es troben a l’aparcament del carrer Barcelona, cantonada amb Moreneta


L’Ajuntament obre el termini per sol·licitar una plaça d’aparcament municipal

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania la concessió demanial per cinc anys de 15 places d’aparcament de propietat municipal per a vehicles de tipus turisme, situades a l’aparcament del carrer Barcelona cantonada amb el carrer de la Moreneta.

El termini per presentar sol·licituds comença avui 10 de juny i finalitza el 8 de juliol.

Les places d’aparcament que s’ofereixen s’han classificat en tres categories, segons les dimensions. Així, es disposa de 9 places de superfície inferior a 10 m2, 3 places amb una superfície entre 10 i 11 m2, i 3 places superiors a 11 m2. Els preus oferts inicials són 37,83 euros mensuals per a la primera categoria, 40,86 euros mensuals per a la segona, i 43,20 euros mensuals per a les places més àmplies. Els preus són millorables a l’alça de conformitat amb els criteris d’adjudicació.

Les persones interessades que disposin de certificat digital poden presentar la sol·licitud en línia. També, es pot realitzar la sol·licitud de forma presencial, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, enviant un correu a oac@santquirzevalles.cat, mitjançant el web http://citaprevia.santquirzevalles.cat o trucant al telèfon 937216800 (horari per sol·licitar cita prèvia de dilluns a divendres de 9 a 20 h.).

Podeu consultar aquí tota lainformació per formalitzar la sol·licitud, i  trobareu el plec de condicions del procediment d’adjudicació les places d’aparcament com a document relacionat a la part inferior d’aquesta notícia.