Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Obert el termini per sol·licitar ajuts al menjador escolar

Des d’avui i fins a l’1 de juliol es poden tramitar aquestes subvencions que s’orienten als infants més vulnerables


Obert el termini per sol·licitar ajuts al menjador escolar

Avui comença el termini per sol·licitar ajuts al menjador escolar per a l’alumnat empadronat a Sant Quirze del Vallès i matriculat en un centre del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya. La convocatòria s’orienta als cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria i que no els pertoqui la gratuïtat del servei. L’objectiu és afavorir que l’alumnat de famílies que tenen dificultats econòmiques i socials puguin accedir a l’ús del menjador escolar, garantint l’alimentació als infants que es troben en situació més vulnerable. La convocatòria inclous els/les estudiants matriculats en centres concertats. El termini per sol·licitar aquestes ajudes finalitza el proper 1 de juliol.

Per a la concessió d’aquestes ajudes es tenen en compte les condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l’alumnat, mitjançant un barem establert anualment pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.
Pel que fa als requisits, els podeu consultar en aquest enllaç, així com la documentació que cal aportar. En cas de dubtes amb la documentació que cal aportar, podeu trucar al número de telèfon: 937 211 891 (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h).

On es demanen?
Els ajuts es poden sol·licitar presencialment o en línia.
 
Presencialment amb cita prèvia al número de telèfon:
662 398 790 (dilluns a divendres, de 9 a 14 hores)
Casal Serra de Galliners
Adreça: C/ Pintor Vila-Puig, 22
Horaris: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i dimarts de 15 a 17.30 h.
 
Centre Cívic Torre Julià
Adreça: C/ Josep Mitats, 10 (08194) Les Fonts
Horaris: dimecres i divendres, de 9 a 14 hores. 
 
En línia:
Per poder tramitar aquesta sol·licitud per registre electrònic es necessari disposar d'un CERTIFICAT DIGITAL admès o estar donat/da d'alta al servei VÀLid de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar quins certificats són admesos a l'enllaç següent:  Certificats digitals i signatures electròniques admeses.
En el document relacionat en aquesta notícia trobareu el model de sol·licitud que haureu de descarregar. Consulteu en el tràmit els passos a seguir.
 
S'habilitarà un termini de 3 mesos per notificar la resolució de les peticions dels ajuts a les famílies interessades. 
L’Ajuntament té la voluntat de complementar l’ajut de menjador del Consell Comarcal del Vallès Occidental a les famílies que quedin excloses d’aquesta convocatòria i  que de forma sobrevinguda hagin vist afectada la seva economia degut a la crisi de la COVID – 19.  En aquest sentit s’iniciaran les gestions tècniques per tal de fer possible aquests ajuts complementaris.