Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Els mercats ambulants reprenen l’activitat aquest proper diumenge

Can Torres i Les Fonts tornaran a oferir els seus productes mantenint les mesures de seguretat i higiene establertes


Els mercats ambulants reprenen l’activitat aquest proper diumenge

El proper diumenge 14 de juny el mercat de Can Torres reprèn la seva activitat, en horari de 9 a 14 hores. Per tal que el 100% de les parades puguin obrir, l’Ajuntament ha ampliat l’espai del mercat, obrint un passadís de sis metres entre parades al carrer de Narcís Monturiol.

A més, per tal de mantenir el distanciament entre paradistes, tots els marxants disposaran d’un plàstic que els separi de la parada veïna.
L’Ajuntament recomana a la ciutadania reservar la primera franja horària, de 9 a 10 hores, per a les persones majors de 65 anys. També cal recordar la obligatorietat de l’ús de la mascareta i del respecte de la distància de seguretat. 
En aquest sentit, l'entrada i la sortida es faran amb un recorregut d’un únic sentit, degudament indicat. Per tant, només es podrà accedir al mercat pel carrer de Narcís Monturiol, i hi haurà dues sortides: una pel mateix carrer de Narcís Monturiol, i l'altra al final del carrer Pi i Sunyer. És molt important mantenir aquesta mesura per fer un únic sentit de la marxa. 

Mercat de Les Fonts
El mercat reprendrà també de nou la seva activitat diumenge 14, amb les mateixes mesures de distanciament i higiene que el de Can Torres: separació de parades amb un plàstic, i reubicació d’aquelles que es troben d’esquena al centre cívic de Torre Julià dins del recinte del la Torre. Només les parades d’alimentació  continuaran al passeig del Ferrocarril.
Pel que fa als horaris, també es recomana reservar la primera franja per a les persones majors de 65 anys.
 
En el document adjunt relacionat en aquesta notícia podeu consultar els consells sobre seguretat i higiene a seguir per la ciutadania.